Sail Succes

Sales blog

Kapper Vinkeveen gezocht!

Over een paar weken gaan we trouwen en dan wil ik er op het beste uit zien op onze grote dag. Ik ben al bij een tal van kapsalons geweest om mijn haren te laten doen, echter heb ik tot op heden niet het gewenste resultaat gekregen waar ik naar zocht. Ik kan het ook niet beschrijven hoe dat mijn haar moet zitten, je moet dat gevoel hebben wil ik het kunnen bevestigen.

f85bcb73-716b-43a5-b1a4-d111d47544b9

Nu dat ik ben gaan zoeken op het internet naar Kapper Vinkeveen en omstreken hoopte ik het toch voor mekaar te krijgen. Ik vind het persoonlijk erg prettig om te weten dat er nog een paar kapsalons zijn waar ik nog niet ben geweest. Uiteindelijk ben ik op de website van Jack’s Hairdesign terecht gekomen. Dit bedrijf kende ik nog niet maar het heeft in ieder geval wel mijn interesse gewekt. Door bij hun een afspraak te maken konden ze ervoor zorgen om mij te laten bewijzen dat hun het voor mekaar krijgen. Deze afspraak heb ik van de week gehad en moet eerlijk zeggen dat hun het wel degelijk weten hoe dat het hoort. Nette kapsel waarmee ik zeer zeker over de rode loper wil lopen!