Sail Succes

Sales blog

Kinderkapper Delft gezocht

Iedere vader of moeder weet maar al te goed hoe lastig het is om je zoon of dochter bij de kapper te krijgen. Een kind vindt het nu eenmaal erg lastig om stil te zitten in de stoel wanneer er geknipt moet worden. Alles wat je op dat moment probeert om je kind stil te houden wilt maar niet werken…

cropped-bg_header

Bekijk eens de website van Kinderkapper Delft. Bij M&M kappers kan je namelijk met een gerust hart het kind in een speciale stoel zetten waardoor er genoeg te spelen valt en dus ook stil zal zitten. Deze kapper ben ik namelijk op het spoor gekomen nadat ik er zo van baalde dat ik niet met mijn zoon naar de kapper kon gaan. De oude kapper vond het erg lastig om hem te knippen en uit angst voor verkeerd knippen ben ik verder gaan zoeken. Dit leidde mij naar de website van hun waar het mogelijk is om een afspraak te maken. Zo is hij van de week daar geweest en mocht plaats nemen in de stoere stoel! Hoe dat hun te werk gaan met de kinderen is perfect, na een kleine tien minuten kwam de kleine man geknipt en wel naar mij toe.