Sail Succes

Sales blog

Goede kapper Rotterdam centrum nodig

Het vinden van een geschikte herenkapper lijkt wat dat betreft gemakkelijk aangezien iedere kapper een man kan knippen toch? Hier ben ik het niet mee eens aangezien mijn vorige kapper het voor mekaar heeft gekregen om de haren van mijn man afschuwelijk te knippen. Dit had ze al wel eens vaker gedaan, nu dat het de druppel was ben ik gaan zoeken naar een andere kapper. Door op het internet te zoeken naar kapper Rotterdam centrum hoopte ik het zo sneller te vinden. Dit omdat mijn man nu toch hoognodig naar een goede kapper moet. Uiteindelijk ben ik terecht gekomen op de website van Herenkapper A.G. Assman. Bij hun is het namelijk mogelijk om als man zijnde goed geknipt te worden!

page-2-158x300

Doordat ik mijn man hier direct naar toe heb gestuurd hoopte ik dat ze zijn haren goed kunnen knippen. In de tussentijd had ik al een afspraak gemaakt voor hem waardoor hij gelijk kon plaats nemen in de stoel. Al met al kwam hij perfect geknipt en wel thuis! Ik ben dan ook onwijs tevreden en merk aan mijn man dat hij enorm tevreden is met zijn kapsel, hij bedankte mij zelfs voor mijn zoektocht op het internet!