Sail Succes

Sales blog

Iemands leven redden, dat geeft je echt een kick

iemands leven redden

Iemands leven redden geeft je echt een kick. Daar kan ik over meepraten toen ik voor een tijd terug de melding kreeg dat er iemand in mijniemands leven redden buurt niet goed was geworden. Nadat ik mijn training bij G4S heb gehad en hier een EHBO cursus heb gevolgd, heb ik mij aangemeld bij de app “Hartslag nu”. Zodra jij je hiervoor hebt aangemeld ben jij beschikbaar om te komen helpen als iemand gereanimeerd moet worden. Door middel van deze app krijg jij de oproep om te komen helpen. Tevens zie je hier precies het adres en de weg hierheen. Sneller dan dit kan er geen professionele hulp ter plaatse zijn. Daarom is het zo belangrijk dat er iemand die kan reanimeren snel hiermee kan beginnen. Want vooral de eerste minuten kunnen van levensbelang zijn. 

Nooit eerder heb ik iemands leven kunnen redden

iemands leven reddenNog niet zo heel lang geleden had ik mij aangemeld bij de  app “Hartslag nu”. Voor mij was het elke keer spannend als ik mijn mobiel hoorde overgaan. Dat was ook op de bewuste avond toen ik net lekker op de bank ging zitten en een goede film wilde bekijken. De film was nog maar een paar minuten begonnen toen ik een app binnen kreeg. Bij het lezen sprong ik op en rende naar de gang om mijn jas te pakken. Ik had de melding binnen gekregen dat op nog geen 100 meter van mijn woning iemand op straat in elkaar was gezakt. Op de bewuste plek zag ik een man op straat liggen, met veel mensen om hem heen. Schijnbaar was niemand zo slim geweest om bij G4S een EHBO training te gaan volgen, of durfde niet te reanimeren. Meteen ben ik te hulp geschoten en niet veel later heeft de ambulance medewerker het van mij overgenomen. Door mijn snelle actie heb ik iemands leven kunnen redden.