Sail Succes

Sales blog

Leuke rijschool nabij Gennep

Bij de rijschool Gennep heb ik met veel plezier autorijlessen gevolgd. Toen ik dit adres kreeg van mijn neef die hier met succesvol zijn rijbewijs wist te behalen, was hij ervan overtuigd dat dit adres ook echt iets voor mij is. Het starten met leren autorijden heb ik namelijk uitgesteld omdat ik het eigenlijk maar eng vond om in een auto het verkeer in te gaan. Aan de andere kant wilde ik ook gewoon de vrijheid hebben die je met een auto bereikt. Dit wist mijn neefje en hij heeft mij weten om te praten. 

rijschool gennep

Mijn angst heb ik verslagen

Daarom heb ik zelf de stap genomen om contact op te nemen met de rijschool nabij Gennep. Diezelfde week kon ik al in de lesauto stappen voor mijn eerste proefles. Het zweet stond mij in de handen en schaamrood van kleur vertelde ik de instructeur over mijn angsten. Ik had verwacht dat hij de druk er zou opgooien om mij over die drempel te krijgen. Maar in tegenstelling nam deze man mijn angst heel serieus en heeft mij helemaal op mijn gemak gesteld. Hij ging juist met mijn angst aan de slag. Hierdoor kreeg ik zelfs lol in het auto rijden en tijdens het examen was ik mijn angst volledig de baas.