Sail Succes

Sales blog

Examentraining wiskunde A havo

Examentraining wiskunde A havo

Met examentraining wiskunde A havo kun je je op een goede manier voorbereiden op je eindexamen. Vooral wanneer je moeite hebt met bepaalde onderwerpen of gewoon geen wiskundeknobbel hebt, is dit echt aan te raden. Bij Ex(s)amentraining weten ze precies hoe ze jou voor moeten bereiden en behandelen ze dan ook alle examenonderwerpen.

Examentraining wiskunde A havoHoe ziet de examentraining eruit?

Een examentraining wiskunde A voor havo leerlingen duurt twee dagen. Tijdens deze lessen kun je uitgebreid oefenen met de lesstof. Ook heb je altijd een ervaren leraar binnen handbereik. De training wordt gegeven in groepen van maximaal 12 leerlingen. Hierdoor is er genoeg ruimte voor individuele aandacht en kun je altijd om uitleg vragen. Uiteindelijk zul je meer vertrouwen krijgen in je eigen kunnen en verhoog je je slagingskansen. Ik vond de examentraining wiskunde A havo zelf heel erg fijn omdat ik erg veel moeite heb met wiskunde. Ik vond het daarom fijn om extra te kunnen oefenen. Dit heeft er ook voor gezorgd dat ik mijn examen in één keer heb gehaald!

Bij Ex(s)amentraining werken twee ervaren wiskunde docenten. Hierdoor ben je verzekerd goede begeleiding en uitleg. Overigens kun je hier ook andere trainingen volgen, bijvoorbeeld wiskunde B voor havo of vwo leerlingen. Neem eens een kijkje op de website voor meer informatie.