Sail Succes

Sales blog

Gezocht op acryl Amsterdam

Ik vind het erg belangrijk wanneer ik actief bezig ben met verven dat het er ook goed uit ziet. Niet dat ik goedkope verf ervoor ga gebruiken en het resultaat niet is geworden wat ik had verwacht. Zo ben ik van de week gaan zoeken op acryl Amsterdam aangezien ik nieuwe verf moest hebben. Dit heb ik overigens wel via het internet gezocht, had niet genoeg tijd ervoor om naar de stad te gaan. Doordat ik op het internet ben gaan zoeken kwam ik vrij snel terecht op de website van INGMA. Hier is het namelijk mogelijk om in de winkel de perfecte verf te kopen welke uitstekend geschikt is om te verven op het doek.

inlijsting-borduurwerk

De gedachtes je vrije gang laten gaan op het doek wilt toch iedereen? Even de dagelijkse gang van zaken vergeten en je uitleven op het doek is nu eenmaal iets wat ik maar al te graag doe. Hier krijg ik dan ook veelal de gekste creaties uit die ik vervolgens verkoop aan een ander. Ik weet in ieder geval zeker dat ik dankzij INGMA in het bezit ben van perfecte verf!