Sail Succes

Sales blog

Voor een mooi boeket bloemen ga je naar de bloemist Haarlem

Voor een mooie bos bloemen ga je naar een bloemist, maar wanneer je naar bloemist Haarlem gaat heb je de keuze uit bijzondere bloemen. Wat dacht je van een bloementaart of een wijnarrangement. En wat helemaal makkelijk aan deze bloemist is dat je de bloemen ook online kan bestellen, de bloemist de Bloementuin zorgt dan voor de bezorging. Zo had ik snel een leuk cadeautje nodig voor een oom van mij, hij was jarig en ik was dit helemaal vergeten. Een voordeel is wanneer je voor 12.00 uur bloemen besteld worden deze op dezelfde dag bezorgd.  c75974b7bfe9af4962a758c80064709a961c3e83

Mooi boeket met een lekkere fles wijn

Ik heb mijn ogen uitgekeken op de site van de Bloementuin. Zoveel mooie boeketten heb ik zelfs in een winkel nog niet bij elkaar gezien. Voor elke gelegenheid is wel een mooi boeket te vinden. De Bloementuin is aangesloten bij Fleurop, hierdoor heb je zeker verse bloemen, bovendien heb je nog 7 dagen vaas garantie mochten de bloemen op de een of andere manier niet lang staan.

Mijn oom vond zijn boeket met een lekker flesje wijn helemaal het einde en het was nog op dezelfde dag bezorgd. Voor mezelf had ik ook een leuk boeket besteld en laten bezorgen, altijd leuk een bloemetje in huis.