Sail Succes

Sales blog

Leuke kerstpaketten in December!

Uit onderzoek is gebleken dat december de favoriete maand van Nederlanders is. Dit klopt niet als je bedenkt dat de zomer het favoriete seizoen is in Nederland maar daar kijken we maar niet te veel naar. December de winter maand waarin zowel Sinterklaas als Kerstmis vallen en welke natuurlijk wordt afgesloten met oud en nieuw. Een donkere koude maand waarbij iedereen elkaar thuis warm houdt en gezelschap zoekt. De twee events van de maand december gaan we verder bespreken in dit artikel. Lees snel verder!

Sinterklaas

Sinterklaas, wie kent hem niet? Sinterklaas en natuurlijk Zwarte Piet. Laat de Pieten discussie nou even wat het is en zie dit feest weer voor wat het echt is. Een feest voor kinderen, een periode waar menig kind het hele jaar naar uit kijkt. Een periode waarin je overal op straat en winkelcentra sinterklaas versieringen en andere fratsen voorbij ziet komen. Niks slavernij en commercieel gezeik, een topfeest dat is het! Wie zoet is krijgt lekkers wie stout is de roe. Lieve Sint Nicolaas stop ook eens bij mij en rijdt nou niet stilletjes mijn huisje voorbij.

Kerst

De favoriete feestdag van menig Nederlander en veel meer dan alleen de herdenking van de geboorte van Jezus Christus de zoon van God. Het is een periode van warmte in deze koude winter maand. Het is een periode van familie en vriendschap en een feest om elkaar cadeaus te geven die dan van de Kerstman afkomstig zijn. Leuke kerstpakketten worden maandenlang samengesteld en gezocht door bedrijven om hun bewondering aan te geven naar hun werknemers. Zeker in deze periode van goede economie is dit de periode waarin heel Nederland flink uitpakt. All I want for Christmas is you en meer van dit soort nummers hoor je de hele dag. Ik kan niet wachten tot het kerst is en ik de hele dag op flappie kan wachten terwijl ik luister naar Sky-Radio, de feel good station.