Sail Succes

Sales blog

Roze rozen kopen voor verschillende gelegenheden

Roze rozen

Roze rozen hebben ook verschillende betekenissen en daarom zijn deze rozen ook heel geschikt voor meerdere gelegenheden. Roze rozen staan onder andere voor dankbaarheid. Je kunt dus roze rozen geven als je iemand wil bedanken voor iets wat hij of zij voor jou heeft gedaan. Roze rozen staan ook voor bewondering. Feliciteer dan iemand bijvoorbeeld voor het halen van zijn of haar studie of met het bereiken van een mooie mijlpaal met roze rozen. Voor verjaardagen zijn deze rozen ook heel populair. Dit komt doordat deze rozen voor vrolijkheid en positiviteit staan. Hiermee geef je dus een heel leuk cadeau aan de jarige!

Verschillende soorten roze rozen bestellen

Er zijn ook veel verschillende soorten roze rozen. Zo is een van de meest populaire de Sophia Loren. Dit is een hele grote roze roos met een sterke steel, waardoor die lang mooi op de vaas kan staan. Deze Sophia Loren is in Nederland gekweekt en is daarom altijd van topkwaliteit. De Sophia Loren heeft een hele mooi roze kleur die opvalt in elk interieur. Als jij liever een zachtroze roos hebt, is de Sweet Revival een hele mooie variant. Deze rozensoort komt uit Kenia en zijn daarom het hele jaar door van dezelfde goede kwaliteit. De Sweet Revival is felroze in het midden en dit wordt zachter naarmate het naar buiten gaat.

De verzorging van roze rozen

Als jij een boeket roze rozen hebt gekregen, wil jij hier natuurlijk ook lang van kunnen genieten. Haal daarvoor de rozen zo snel mogelijk uit de doos en pak een glazen vaas van de juiste grootte. Maak deze goed schoon en vul deze ruim met lauwwarm water en rozenvoeding. Vul het water regelmatig bij en ververs het water volledig na een week. Voeg dan ook opnieuw rozenvoeding toe aan het water voor de beste resultaten!