Sail Succes

Sales blog

Verbeter je lokale zichtbaarheid

Voor veel ondernemers of bedrijven is het van groot belang dat ze goed lokaal gevonden, offline & online. Ben jij bijvoorbeeld een Rotterdamse dakdekker met een eigen bv, dan is het niet persé nodig om door het hele land goed gevonden te worden, maar vooral in Rotterdam. Dat is waar jij gevestigd bent en dat is waar jij gemakkelijker orders kunt aannemen. Hoe zorg je er nu voor dat je lokaal goed gevonden worden? Hiervoor zijn meerdere opties waar we je graag meer over vertellen in dit artikel. Lees dus zeker verder als je je lokale zichtbaarheid wilt verbeteren.

Offline reclame


Je kunt er voor kiezen om je te focussen op offline reclame. Wat is offline reclame dan precies? Hierbij moet je denken aan een commercial op de radio of op televisie op bijvoorbeeld een advertentie in de lokale krant. Als je hier het budget niet voor beschikbaar hebt, kun je ook kiezen voor een billboard advertentie of andere vormen van advertenties langs de wegen in jou stad. Echter is offline reclame heel moeilijk door te meten, je weet niet precies wat er uit komt. Onze voorkeur gaat dan ook uit naar online.

Online marketing


Al het adverteren dat je online doet kun je heel gemakkelijk doormeten zodat je precies weet wat er uitkomt, van wat je geïnvesteerd hebt. Voor iedere ondernemer is dit natuurlijk van groot belang om te weten, anders ga je met geld schieten. Voor het adverteren in Google kun je het best een Google Ads specialist Rotterdam inschakelen. Deze weet precies hoe die jouw website beter zichtbaar kan maken in Google en is op de hoogte van alle belangrijke updates binnen online marketing, zodat je niet achter kunt geraken op belangrijke concurrenten die hier ook een specialist voor hebben ingeschakeld.