Sail Succes

Sales blog

Twee tekenen dat de Nederlandse economie in een piek zit

Een economie werkt doorgaans in een golfende beweging van ongeveer 7 jaar. Je hebt een dal, dan 7 betere jaren, een piek en dan 7 mindere jaren. De Nederlandse economie heeft hier al jaren lang maling aan! De laatste economische crisis is inmiddels al 14 jaar geleden en het einde van deze jaren vol welvaart is nog lang niet in zicht. De woningmarkt en de arbeidsmarkt zijn twee markten waaraan je deze economische groei kunt zien. Doordat veel mensen genoeg geld hadden om een huis te kopen zijn er veel huisbezitters.

Mensen die nieuw zijn op de woningmarkt hebben het zwaar op dit moment. De huizen worden voor hun neus weggekocht. De arbeidsmarkt is een nog beter voorbeeld. Nog nooit is de werkloosheid in Nederland zo laag geweest. Veel werknemers gebruiken dit gegeven om hun baan in te wisselen voor een betere baan met betere voorwaarden. Ook kiezen veel ondernemers ervoor om in te spelen op deze economische groei door voor zich zelf te beginnen. Twee voorbeelden zijn sportscholen en online marketing bureaus.

Sportscholen bij de vleet

Een onderneming die jij je de laatste jaren op bijna elke hoek van de straat tegen komt zijn sportscholen. Een gebouw met hierin sportschool attributen. Sommige goede sportscholen zijn halve wellness resorts, hier betaal je dan natuurlijk wel extra voor. David Loyd is zo´n duurdere sportschool. Naast sporten kun je hier zwemmen, tennissen en zelfs naar de sauna!

Online Marketing Bureaus als paddenstoelen uit de grond

Online marketing  is een geliefd beroep dezer dagen. Zoek maar eens op Google `SEO website autoriteit´ en wees verbaasd van de hoeveelheid resultaten die naar boven schieten. Doordat er steeds meer bedrijven zijn is de vraag naar online marketing bureaus gegroeid. Als online marketeer zorg je er voor dat de website van een klant zo hoog mogelijk in de google of andere zoekmachine resultaten komt. SEO of search engine optimalisatie is deel van online marketing. De betere bureaus bieden naast SEO ook SEA aan of social en het aanmaken van websites aan.