Sail Succes

Sales blog

Tips om uit de winterdepressie te blijven

Na een heerlijke zomer vol warme lange dagen is herfst inmiddels keihard aanwezig in Nederland. Korte dagen, donkere nachten, regen, kou en grauwe wolken. Het is met deze opstandigheden natuurlijk makkelijk om in je winter depressie te geraken. Doe dit nog even niet! Winter komt eraan maar is nog zeker niet volledig aanwezig. Om jouw dagen beter te beginnen en vooral om uit de winterdepressie te blijven hebben wij twee tips uitgewerkt om energiek de winter door te gaan! Benieuwd? Lees dan snel verder

Ontbijt, de belangrijkste maaltijd van de dag

Uit onderzoek van ons blad, afgenomen onder driekwart van onze dertig medewerkers, eet slechts 40% een lekker ontbijtje. Veel genoemde redenen om niet te ontbijten zijn te weinig tijd in de ochtend en geen trek in de ochtend. Toch is het belangrijk deze goede gewoonte in jouw ochtend ritueel te passen. Een goed ontbijt bestaat om te beginnen uit een goed glas water of melk. Hiermee geef je jouw maag aan dat je wakker bent en dat het aan de slag mag. Hierna een licht ontbijt zoals een rijstwafel met gekookt ei met tuinkruiden en Keltisch zeezout. Probeer dit morgen eens in plaats van een dubbele espresso op een nuchtere maag gevolgd door een enkele appel en ‘proef’ het verschil! Deze goede start neem je jouw hele dag mee en zorgt ervoor dat je energieker voor de dag komt. Wat je nog meer met deze energie kunt doen? Dat bespreken we in de volgende en laatste paragraaf!

Ga gebruik maken van dat sportschool abonnement!

80% van de Nederlanders heeft een sportschool abonnement. Slechts 40% bezoekt de sportschool regelmatig. Met regelmatig wordt 1x per week bedoeld in dit onderzoek! Wanneer we vragen waarom mensen niet vaker of regelmatig sporten horen we eigenlijk steevast hetzelfde antwoord. Ik werk lange dagen en ben na werk moe en wil eigenlijk alleen maar op de bank liggen. Wist je dat je van sporten juist energie krijgt? Je lichaam wordt fitter en maakt goede stoffen aan. Combineer dit eens met een goed ontbijt en probeer dan nog eens in je winterdepressie te geraken, lukt je niet!