Sail Succes

Sales blog

Bij steakhouse Le Steak in Berg en Dal (Nijmegen) kan je heerlijk uit eten.

Le Steak

Bij steakhouse Le Steak in Berg en Dal (Nijmegen) kan je heerlijk uit eten. Ik hou ervan om lekker te eten, iets waar iedereen denk ik wel van houdt. Het belangrijkste hiervan is toch echt het feit dat het vlees goed en naar behoren bereidt moet worden. Helaas heeft niet iedereen dit onder de knie waardoor het voor mij niet bepaald gezellig is om te gaan uit eten. Ik wil namelijk mijn vlees op een speciale manier bereidt hebben, Bistro le Steak weet immers hoe!

Le Steak

Hier hebben we namelijk van het weekend gegeten en ook hier mijn wensen doorgegeven. Dit was geen enkel probleem waardoor de kok ermee aan de slag ging. Bij het ontvangen van ons diner heb ik ook gelijk gekeken of dat de gaarheid goed was, dit was gewoon perfect! Aangezien de gaarheid van het vlees goed was wist ik zeker dat ik hier lekker zou eten. Mijn vrouw had een heerlijk stuk zalm die ook perfect en goed gegaard was. Helaas zaten we vol om een dessert te nemen maar ik kan je in ieder geval wel garanderen dat wij hier voor terug zullen komen!