Sail Succes

Sales blog

Sportrevalidatie Hilversum

sportrevalidatie Hilversum

Een afspraak maken bij de sportrevalidatie Hilversum kan op verschillende manieren. Tegenwoordig is het niet meer nodig om een doorverwijzing van een arts of specialist te krijgen. Je kan zelf een afspraak maken, online of telefonisch. Samen met een therapeut wordt er dan een behandelingsplan opgemaakt en gekeken hoeveel behandelingen er ongeveer nodig zullen zijn.

Al een tijd was het mij opgevallen dat ik last had van mijn heup. Vooral in de morgen wanneer ik mijn bed uit wilde stappen. Omdat ik weer flink aan het sporten was gaf ik het hier de schuld aan.

Dankzij de sportrevalidatie Hilversum minder pijn

Na een tijd met deze zeurende pijn te hebben gelopen, toch maar naar de huisarts geweest. Hier werden onderzoeken gedaan en foto’s gemaakt. Artrose werd er vastgesteld, een soort reumatische aandoening, waarbij de kwaliteit in het gewricht achteruit gaat. Dit geeft pijn en dat is geen pretje. Bewegen is dan juist een must, om zo de gewrichten soepel te houden. Hier heeft de revalidatie die ik via MoveWell heb gekregen, uitstekend mee geholpen. De klachten gaan helaas niet weg, maar kunnen wel verdraaglijk worden. Hierdoor is het belangrijk om de spieren te blijven trainen om zo mobiel mogelijk te kunnen blijven.