Sail Succes

Sales blog

Een Psytrec behandeling complexe ptss

Psytrec is een bedrijf waar experts werken op het gebied van behandeling complexe ptss. De meeste mensen die cursussen verzorgen binnen het bedrijf hebben zelf ook de ziekte gehad en zijn er nu vanaf en willen andere mensen helpen om eraf te komen. Deze mensen hebben hier veel cursussen en opleidingen zelf voor gevolgd en ze mogen nu ook andere mensen helpen. Het fijne aan het werken met mensen die ook ptss hebben gehad is dat ze je snappen en jij ook weet dat ze je snappen. Dit schept een band en dat zorgt voor vertrouwen en zo kom je er sneller van af.

De verschillende behandelingen

Psytrec heeft vele verschillende behandelingen voor het behandelen van je ptss. Dit hebben ze omdat iedereen een andere manier van het verwerken van de ziekte heeft. Bij het intakegesprek wordt bepaald wat het beste is voor jou en hoe je het snelste van de stoornis af komt. Is dit door de te sporten of door met andere mensen te praten. Verder kan je op de website ook de voordelen van de behandelingen zien en kijken welke bij jou past. De behandelingen zijn heel goed en vele mensen hebben ze al gevolgd en zijn heel tevreden. Dit kan je ook teruglezen op de website en op het internet.

De werkwijze

Je krijgt bij Psytrec een vierdaagse behandeling of een achtdaagse behandeling. Daarna heb je een terugkomdag. Op deze dag ga je kijken wat er is veranderd en ze bekijken de resultaten die er behaalt zijn. Ook vindt er dan een slotgesprek plaats. Hier bespreek je de toekomst of een eventuele vervolgbehandeling.