Sail Succes

Sales blog

Zoek jij een geschikte gehoortoestel?

Je wilt graag eens een gesprek goed kunnen volgen? Jouw gehoor laat jou op dit moment in de steek? Dan is het de hoogste tijd om jezelf te verdiepen in een gehoortoestel! Bij Phonak ben je meer dan welkom als je hiernaar zoekt. Bovendien hanteert dit bedrijf de laagste prijzen voor de beste kwaliteit.

Zelf begon ik sinds een paar maanden wel te merken dat mijn gehoor mij geregeld in de steek laat. Steeds vaker moest ik de vraag laten herhalen en dat irriteerde mij behoorlijk. Hier wilde ik maar al te graag verandering in zien te brengen. Zodoende ben ik op het internet gaan zoeken naar de mogelijkheden. Het liefst wilde ik dan nog wel een geschikte audicien zien te vinden die verstand heeft van zaken.

Tijdens mijn zoektocht op het internet ben ik terecht gekomen op de website van Phonak. Dit bedrijf zit vrijwel bij mij om de hoek waardoor het maken van een afspraak snel gedaan was. De volgende dag kon ik al bij hen terecht om het gehoor te laten meten. Hieruit bleek inderdaad dat het drastisch verminderd was en dat het dragen van een gehoortoestel noodzaak bleek.

Het dragen van een gehoortoestel

Nadat ik de bevestiging had gekregen was de volgende stap aan de beurt, het vinden van een gehoortoestel. Ook dit heb ik simpel en snel bij dit bedrijf kunnen realiseren en daar ben ik echt tevreden over!