Sail Succes

Sales blog

Persoonlijke dart flight zelf ontwerpen

Bij Dartshopper.nl kun je een dart flight zelf ontwerpen. Daarmee ben je in staat om je imago een boost te geven. Een andere reden voor een dart flight zelf ontwerpen is het versterken van de uitstraling van een team. Als iedereen in het team dezelfde flights en shirts gebruikt heeft dat een professionele uitstraling en verbetert de teambuilding. Je zal merken dat je beter gemotiveerd bent om goed te presteren. Je zal daardoor sneller thuis een paar uurtjes gaan oefenen. Een dart flight zelf ontwerpen is dus ook een middel om de prestaties te verbeteren.

Hoe moet je een dart flight zelf ontwerpen?

Voor een dart flight zelf ontwerpen ga je op Dartshopper.nl naar het menu-item ‘bedrukken’. Je krijgt dan een overzicht met vier soorten producten die je zelf kunt bedrukken. Dat zijn flights, shafts, shirts en surrounds. Kies voor één van de opties voor dart flight zelf ontwerpen. Je komt dan in een editor terecht waarin je al je creativiteit kunt botvieren. Je hebt de mogelijkheid om tekst, logo’s en full colour afbeeldingen te gebruiken en die kun je in verschillende posities op de flights plaatsen. Je kunt net zolang spelen met het ontwerp totdat je tevreden bent.

Zelf ontworpen flights bestellen

Als je klaar bent met het ontwerp moet je de flights bestellen. Standaard worden zelf ontworpen flights geproduceerd per vijf setjes. Maar als je besluit om meer setjes af te nemen krijg je extra korting. Na het afronden van de bestelling worden de flights geproduceerd. Doordat dit een ingewikkeld proces is duurt dat ongeveer tien dagen. Dan worden de flights naar je opgestuurd. Een dart flight zelf ontwerpen kost in totaal ongeveer twee weken. Neem daar dus ruim de tijd voor, zodat je bij een tegenvallend resultaat een nieuwe poging kunt wagen.