Sail Succes

Sales blog

Drone inspectie: ook veiligheid op moeilijk bereikbare locaties

Wil je zeker zijn van veiligheid op alle vlakken? Kies dan voor een drone inspectie, uitgevoerd door professionals van G4S. Het nut van een drone inspectie is dat je op deze manier geen enkele plek overslaat: zo gaat geen enkel risico onopgemerkt. Met een drone inspectie is het daarnaast ook veel makkelijker om snel en efficiënt inspecties uit te voeren op minder toegankelijke constructies. De drone is voorzien van innovatieve technologieën waarmee onderzocht kan worden hoe veilig een omgeving of constructie is.

Een drone inspectie is op meerdere vlakken toepasbaar. Zo kun je controles uitvoeren op hoogspanningslijnen, windmolens en vele andere moeilijk bereikbare plaatsen. Vanaf een veilige afstand wordt het mogelijk om risico’s en mogelijke gevaren te detecteren.

Drone inspectie zorgt voor mooie resultaten

Een groot voordeel van de drone inspectie is dat er veel in kaart kan worden gebracht. Daarnaast kan het worden gebruikt voor bewaking, maar ook voor onderzoeken. Tot slot is het ook in te zetten voor het schieten van creatief beeldmateriaal voor commerciële doeleinden. Met een drone kunnen bijvoorbeeld ook mensen in nood veel sneller gelokaliseerd worden. Je hebt de mogelijkheid om diverse live beelden van drone acties over de hele wereld te bekijken. Wanneer je kiest voor een drone inspectie biedt dit heel veel mogelijkheden. Met de expertise van G4S en de inzet van je eigen medewerkers worden mooie resultaten behaald. Bekijk online al je mogelijkheden met een drone inspectie!