Sail Succes

Sales blog

Op naar de tweedehands autodealer

kopen peugeot auto

Ik hoef helemaal niet een nieuwe auto, per se. Ik vind het veel te duur om alleen maar voor het idee een nieuwe te hebben, en ze zeggen vaak wel van: als je de auto mooi verzorgt, blijft de waarde ook hoger. Maar ik heb helemaal geen zin om altijd te moeten stressen op ieder klein krasje of deukje of vlekje aan de binnenkant van de bekleding. Een auto is een consumptieproduct, net als al het andere, en daarom wil ik graag een auto die betrouwbaar is en die me verder brengt. Dus mijn oog is gevallen op een Volkswagen Golf tweedehands.

In de maalstroom van keuzes

Het is soms lastig om je kop er een beetje bij te houden in dit soort situaties. Weet je wat het is: ik heb gewoon zo ongelooflijk veel keuzes voor mijn neus dat ik soms werkelijk door de bomen het bos niet meer kan zien. En dat is niet per se heel erg, maar ik krijg er wel een beetje koppijn van als ik heel eerlijk ben. Goed, meegenomen dat het internet van zichzelf al een hele stressvolle plek is om te zijn, ben ik maar gewoon gaan bellen en de autodealer die ik aan de telefoon kreeg, was erg aardig en nodigde me uit voor een proefrit.

Een mooi exemplaar kunnen vinden

Eigenlijk was het niet de Volkswagen Golf, maar de Volkswagen Polo tweedehands waar ik een testrit in kon maken. Dat vond ik niet zo erg, want de deal op de Polo was een heel stuk beter dan die op de Golf. Ook is de Polo van zichzelf een stukje goedkoper, dus dat scheelt dan al een hele boel en hoef ik me minder zorgen te maken over het maken van uiteindelijk de juiste keuze omdat ik al weet dat ik nu in het voordeel zit.