Sail Succes

Sales blog

Offerte software

Wanneer jij een eigen catering of vergaderzaal hebt en deze wilt verhuren, dan is het belangrijk om een goed offerte systeem te hebben. Door namelijk een offerte software te hebben zullen meer klanten op jouw website een boeking maken, aangezien zij direct kunnen zien wat de beschikbaarheid is en wat de kosten zijn. Door gebruik te maken van de offerte software van mice operations is het mogelijk om dus meer boekingen te maken en een betere indruk af te geven. De offtere software is helemaal van deze tijd en immers met een digitale offerte maak je gewoon een betere indruk. Zo is het mogelijk om in de software bijvoorbeeld diverse video’s, slideshows en zelfs diverse gallerijen toe te voegen.

Eenvoudig online ondertekenen

Een groot voordeel van de online offerte software van mice operations is dat je offertes direct online kunt ondertekenen. Het is dus verleden tijd om dus per mail naar een klant een offerte toe te sturen en vervolgens te moeten wachten op een reactie. Hierdoor is de kans kleiner dat jij de boeking misloopt. Daarnaast kun je met offerte templates een enorme voorsprong behalen. Je bent zelf geen uren mee bezig om voor elk evenement zelf een offerte te maken. Door middel van de offerte software kun je namelijk eenvoudig gebruik maken van templates die dus al zijn gemaakt.

Op maat

Tot slot heeft het systeem van mice operations het grote voordeel dat je hem helemaal kunt laten samenstellen op basis van hoe jij dat wilt. Als jouw bedrijf bijvoorbeeld een eigen huisstijl heeft dan is het mogelijk deze toe te passen voor de offertes, zodat allebei deze stijlen met elkaar matchen. Ook is het mogelijk om pagina’s toe te voegen met daarin sfeerimpressies, diverse algemene voorwaarden, maar ook details over een specifiek evenement. Tot slot kun je ook klanten de mogelijkheid geven om bijvoorbeeld parkeer plaatsen online vast bij te boeken, net als extra hapjes en drankjes en diverse gerechten.