Sail Succes

Sales blog

Er is een winkel alleen voor mannen

In de winkel voor mannen worden echt alleen maar producten aangeboden die worden gedragen door mannen en die mannen zelf zouden kopen. Je hebt dus geen nette blousejes of andere producten die wel voor mannen zijn bedoeld maar niet worden gekocht door mannen. Dit komt omdat vrouwen vaak ook in winkels gaan en alleen maar spullen kopen voor hun man of vriendje. Dit is niet het geval bij deze mannen winkel. Zij houden zich bezig met producten zoals de mannen hoed. Vrouwen houden totaal niet van de mannen hoed en daarom wordt deze hier aangeboden.

Levensstijl voor de mannen

Het is ook belangrijk dat een vrouw de man de ruimte geeft om te gaan naar zo een winkel. Het is gegarandeerd dat er echt iets voor terug komt. Wij zien ons zelf niet als een winkel waar je leuk kan shoppen met de vrouw en de kinderen. In deze winkel zoek je alleen mannelijke producten met andere mannen. De mannen hoed is wel een van de populairste producten omdat deze ook goed te zien is in de winkel. Je ziet veel klanten rondlopen met de mannen hoed. Als je dit ziet als klant wil je er vast en zeker ook één kopen.

De hoeden worden binnenkort verplicht

We zitten er zelfs aan te denken om de mannen hoed verplicht te maken voor het besteden van onze winkel. Op die manier weten wij zeker dat er in onze winkel alleen maar echte mannen rondlopen. Het is een hoed die niet iedereen mooi vind. Je kan wel weten dat de mannen hoed dus wel door veel mensen mooi kan worden gevonden. Zij kunnen namelijk kijken en zien hoe goed het gaat met de mannen hoed. Op die manier worden wij dus ook goed opgevoed.