Sail Succes

Sales blog

Maak je tuin zomerproof! 3 tips van een schilder

Wanneer je van de zomer wilt genieten van je tuin is het verstandig om sommige onderdelen in je tuin en voortuin te schilderen. Maar waar begin je nu mee?! Er is namelijk zo veel belangrijks wat je op kan pakken dat je het misschien allemaal wel even na moet lopen. Ik, als schilder, vertel jou vandaag hoe en wat je moet doen om jouw tuin zomerproof te maken. Lees gerust verder en laat je inspireren! 

Tuinmeubels 

Het meest slimme is om te beginnen met je tuinmeubels. De kans is groot dat de zon al vroeg in het jaar lekker doorbreekt waardoor je al snel de behoefte hebt om lekker buiten te zitten. En wat is er nu fijner dan dat jouw tuinset weer zo goed als nieuw is? En je wilt voorkomen dat als het echt lekker weer is dat je moet wachten tot alles weer droog is. Pak daarom is die tuinmeubels aan wanneer je jouw tuin zomerproof wilt maken. Je tuinmeubels schilderen is dus de allereerste tip van de dag. 

Schuur 

De schuur is vaak een probleem voor vele mensen. Deze kan namelijk vrij snel rotten als je deze niet goed hebt geverfd. Zorg er dus voor dat je jezelf voldoende inleest voordat je hiermee aan de slag gaat. Het is belangrijk dat je de juiste materialen en verfspullen gebruikt om het maximale uit je schuur te halen.  

Schutting 

Heb je jouw schuur aangepakt? Pak dan direct door met je schuttingen en geef die dezelfde kleur mee als je schuur. Of wissel een beetje af met kleurtjes dat je de planken van je schutting om en om gaat verven met een andere kleur. Dit zorgt voor een leuk en speels effect waardoor jouw tuin en weer top bij ligt. Ideaal om lekker te gaan zonnen!