Sail Succes

Sales blog

Prachtige citrus

Bekijk de prachtige citrus bij Tropic trees Hengelo. Op de site zie je bijvoorbeeld de mandarijn- en limoenboom van ongeveer anderhalve meter hoog voor een lage prijs. De reden waarom de prijzen zo laag zijn komt omdat Tropic trees importeur is, en daardoor ben je in Hengelo altijd voordeliger uit dan bij het tuincentrum naast dat de kwaliteit goed is. In deze tekst tips hoe je voor de citrus moet zorgen wat opvallend eenvoudig is. Ook als je geen groene vingers hebt kun je genieten van de citrus en in leven houden. Daarbij welke soorten tot de citrus behoren, en al wat meer over Tropic trees.

Tropic trees heeft veel bijzondere bomen

De citrus is zomaar één soort uit het assortiment. Je kan bij Tropic trees ook terecht voor een druivenrank en een vijgen- olijf- of palmboom. Hierin is ook alle keuze, evenals bij de citrus. Onderaan de site is informatie te lezen en de tip om te kijken voor verschillende citrusbomen. Als je die boompjes in een groepje plaatst dan verkrijg je een mini exotische boomgaard van boompjes die allemaal net dat beetje anders zijn. In de lente ontstaan er bloesems die een heerlijke geur verspreiden, en de bloesem van de mandarijnenboom is anders dan die van een citroen- of limoenboom.

Lees de informatie omtrent de bomen en planten

De exotische boompjes en planten leven in bepaalde omstandigheden. Bijvoorbeeld die oorden zijn droger dan Nederland, dus mocht je de citrus in een pot gaan houden, dan moet die pot een goede drainage hebben. Je moet dan nog zuinig zijn met water geven, enkel als de vruchten zich vormen dan kan de plant of boom extra water gebruiken. Het is dan ook goed om de citrus te besproeien, maar dat is bij veel planten dat ze opfrissen van een tropische stortbui. Sommigen kunnen niet tegen vorst en moet je bijtijds naar binnen halen, en dit soort informatie is op de site te lezen.