Sail Succes

Sales blog

Huttentocht of avontuurlijke actieve vakantie met het gezin in Oostenrijk

Huttentoch Oostenrijk

Wanneer u gek bent op actieve vakanties is een reis via Tirol Outdoor Experience helemaal aan u besteed. De medewerkers van dit bedrijf hebben jarenlange ervaring met het werken als bergsportinstructeur. Waaronder in Noord- en Zuid Tirol. Juist door deze jarenlange ervaring kunnen zij iedereen die een actieve vakantie wenst van passend reisadvies voorzien.

 Of u nou een beginnende of een ervaren bergsporter bent. Dat doet er niet toe. Iedereen vindt in het aanbod va dit familiebedrijf wel een passende reis die nooit meer vergeten wordt. Dáár wordt u blij van.

Oostenrijk

Huttentocht in Oostenrijk, Italië of Zwitserland

Misschien vindt u een huttentocht in Oostenrijk wel helemaal het einde. Gedurende de wandelingen naar de volgende hut geniet u van de prachtige berglandschappen van Oostenrijk, Italië en Zwitserland. U kunt kiezen uit verschillende huttentochten. Begeleid, of onbegeleid. Hierdoor kunt u het zo gek maken als u zelf wilt. Van een huttentocht in de Dolomieten in Italië tot aan huttentochten in Zwitserland.

Avontuurlijke vakantie

Terwijl de een graag aan het zwembad ligt met een cocktail in de hand, heeft de ander misschien een voorkeur voor een avontuurlijke vakantie avontuurlijke vakantie en reizen. Houdt u er ook niet van om stil te zitten op reis? Avonturiers opgelet! Tirol Outdoor Experience beschikt over een breed aanbod aan avontuurlijke reizen. Dit bedrijf biedt voor ieder wat wils.

Van avontuurlijke multisportreizen tot aan avontuurlijke fietsreizen. Van verveling zal absoluut geen sprake zijn. Er is altijd wel weer wat avontuurlijks te doen voor de actievelingen onder ons.

Huttentoch Oostenrijk

Gezellige maar actieve vakantie met het gezin

Maar ook wanneer u een actieve vakantie met het gezin wenst beschikt Tirol Outdoor Experience over een ruim aanbod. Er is ook voor de jongeren ons veel leuks te doen. Dit familiebedrijf heeft namelijk jarenlange ervaring met het samenstellen van de beste actieve gezinsvakanties. Zo kunt u kiezen uit wintersportreizen, fietsreizen, bergwandelen of een andere actieve en sportieve vakantie. Misschien gaat u binnenkort wel paragliden met het hele gezin. Hoe spannend is dat? Alvast veel plezier op vakantie!