Sail Succes

Sales blog

#2 uitjes in Rotterdam van afgelopen zomer

De zomer is duidelijk voorbij. Het wordt weer koud en de lucht wordt grauwer. Dat alleen al kan je in een winter depressie laten geraken. Tijd om terug te denken aan die heerlijke zomerperiode. Ben je nog op vakantie geweest? Of heb je genoten van de heerlijke Nederlandse zomer, want we hebben kunnen genieten dit jaar! Nog nooit was de zomer zo warm. Wij waren benieuwd wat al die thuisblijvers het liefst deden. Voor dit artikel zijn wij de straten van Rotterdam op gegaan en vroegen voorbijgangers wat hun favoriete uitje in Nederlan was deze zomer. We presenteren jullie de top 2!

#2 Een kuiltje graven en een balletje trappen op het strand

Veel hebben Duitsers en Rotterdammers nog altijd niet met elkaar. Twee dingen kunnen ze elkaar de hand voor schudden. Ze houden van bier en wanneer de zon schijnt gaan ze naar het strand. 32% van de ondervraagde gaf aan graag het strand te bezoeken wanneer zij op vakantie zijn in eigen land. Heerlijk die mix van verkoeling en hitte bij elkaar. Vooral Hoek van Holland scoorde dit jaar goed in Rotterdam en werd door liefst 73% als favoriete strand beoordeeld! Geen wonder dat de metrolijn is doorgetrokken naar HvH strand.

#1 Er op uit met de boot

43% van de ondervraagde gaf aan graag een stukje te gaan varen met vrienden en/of familie wanneer de zon schijnt en ze in eigen land zijn. Zoek maar eens op Bootverhuur Rotterdam. De mogelijkheden om in Rotterdam een lekker stukje te gaan varen zijn eindeloos! Niet gek natuurlijk want Rotterdam staat bekend om zijn water. Natuurlijk de haven en de Maas maar ook kleinere wateren zoals de Kralingse Plas, de Bergse Plas en wat dacht je van het water waar naar Rotterdam vernoemd is, de Rotte! Een bootje huren is erg makkelijk en qua kosten valt het alles mee. Zolang de schipper nuchter blijft is de boot voor het overige gezelschap een mooie plek voor een lekker hapje en drankje. Neem je muziek mee want er is ruimte genoeg voor dans en zang in de zon!