Sail Succes

Sales blog

Hoe vind je een goede oppas in Groningen?

Zo nu en dan kan het voorkomen dat je weg moet en geen oppas hebt voor de kleine. Vaak kunnen opa en oma wel bijspringen, maar het is handig om in zo’n geval een vaste oppas te hebben die je kunt bellen. In grote steden zoals Rotterdam en Amsterdam is het waarschijnlijk vele malen makkelijker om een oppas te vinden, omdat hier ook meer mensen wonen. In Groningen is dat net even anders, maar zeker niet onmogelijk! Met onze tips heb jij binnen no-time een goede oppas gevonden.

Internet

De meest makkelijke manier is het zoeken op internet naar een oppas. Zoek bijvoorbeeld naar oppas nodig Groningen en krijg meteen alle zoekresultaten van websites met oppassers. Vervolgens kun je hun profielen bekijken, vergelijken en wellicht een kennismakingsgesprek inplannen. Deze websites werken echter wel vaak met een betaald lidmaatschap. Maar hier krijg je dus wel een leuke oppas voor terug!

Social media

Is het niet op websites, dan kun je vast en zeker een oppasser vinden op social media. Je kunt bijvoorbeeld zoeken in je eigen netwerk en een bericht plaatsen op je tijdlijn. Wie weet antwoorden mensen die zelf kunnen oppassen of iemand weten die op de kleine kan passen. Vaak hoor je via via welke oppassers goed en betrouwbaar zijn. Hiernaast heb je op social media een veel groter bereik, dan dat je bijvoorbeeld rondvraagt op het schoolplein. Dit brengt ons gelijk bij het volgende punt.

School

Lukt het niet om online een oppas te vinden? Dan zul je toch andere manieren moeten vinden buiten de computer of smartphone om. De meeste scholen hebben ook een bestand met oppassers die zij met ouders mogen delen. Hiernaast kun je ook aan andere ouders vragen welke oppassers zij hebben en of je misschien contactgegevens van deze persoon zou mogen ontvangen.