Sail Succes

Sales blog

Goed resultaat behaald door de personal trainer Geldrop

Eindelijk heb ik een manier gevonden om aan mijn conditie te werken en dit is met de hulp van de personal trainer Geldrop. Eén van de voordelen zijn dat ik hiervoor de deur niet meer uit hoef na een dag hard werken. Deze coach komt namelijk aan huis en hierdoor is het haast onmogelijk een smoes te verzinnen om niet te oefenen. Voor mij was dit een geweldige stok achter de deur, omdat ik vaak geen zin had om er na mijn werk nog uit te moeten. Eenmaal thuis was ik thuis en daar moest niets meer tussen komen.  personal trainer Geldrop

Een super conditie

Inmiddels zijn wij een half jaar verder en tien kilo minder zwaar. De personal trainer in Geldrop heeft mij eindelijk zover gekregen om geen enkele les over te slaan en dat was maar goed ook. Want tegenwoordig voel ik mij als herboren. Het is zelfs zo dat ik na mijn werk nog even de fiets pak om een rondje te fietsen. Voorheen was ik altijd te moe om na mijn werk nog iets te ondernemen en het enige wat ik ging doen was op de bank neerploffen. 

Heb jij ook interesse in de mogelijkheden wat dit bedrijf te bieden heeft, kijk dan eens op de website voor de mogelijkheden.