Sail Succes

Sales blog

Ga ook ballonvaren!

Genieten met ballonvaren? Waarom niet! Je kunt het tegenwoordig zo gek nog niet bedenken of het valt te organiseren met jouw team of familie. Wat dacht je namelijk van heerlijk zweven boven de stad? Even nergens aan hoeven denken maar gewoonweg van je af kijken? Een paar uur zweven in de lucht en de wereld van een andere oogopslag kunnen zien? Ik kan je garanderen dat dit een moment is dat je nooit meer zult vergeten.

logo-skyballonvaarten

Enfin, ditmaal willen wij dit gaan organiseren met onze familie. Wat dat betreft hebben wij een kleine familie waardoor alles mooi in een mand gaat passen. Hierdoor ben ik op het internet gaan zoeken en uiteindelijk terecht gekomen op de website van skyballonvaarten.nl.

Geboekt!

Nadat ik ervoor had gekozen om telefonisch contact te zoeken met dit bedrijf verliep het erg snel. Binnen een paar minuten was onze boeking namelijk geplaatst en hoefde wij alleen nog maar het bedrag te voldoen. Mijn opa en oma gaan zelfs mee en die weten het nog niet. Wij willen het pas gaan vertellen als wij op de plaats van bestemming zijn!