Sail Succes

Sales blog

Een jaren 30 woning beschikbaar

notariswoning

Mensen willen meestal een nieuwbouwwoning, maar dat betekent ook automatisch dat de prijs hoger wordt en dat kan zwaar tegenvallen met een jaren 30 woning. Bovendien hoef je niet te wachten voor je een beschikbare huis, want je kan een jaren 30 woning ook zelf laten bouwen met jouw wensen voorop. Hierdoor heb je je eigen droomhuis zelf gebouwd en kan je er nog lang van genieten omdat het toch helemaal nieuw wordt gebouwd. Daarnaast kan je woning er dan van de buitenkant anders uitstralen dan de binnenkant die een moderne uitstraling kan hebben zelf naar eigen keuze.

Een landelijke woning jouw droomwens!

Als je dan toch voor een jaren 30 woning kan kiezen, waarom dan niet ook een nieuwe landelijke woning? Een landelijke woning heeft een unieke uitstraling van binnen, maar ook natuurlijk van buiten. Een landelijke woning wordt gemaakt van natuurlijke materialen en extra details in het maatwerk. Dit zorgt ervoor dat de landelijke woning er historisch uitziet en toch nog luxueus. Een landelijke woning heeft één of twee daklagen, volumes in de bouw met kleine openingen, bijgebouwen bij of in het huis en plint of trasraam in het stucwerk of trasraam steen. Een landelijke woning is vaak herkenbaar aan die rieten dak.

Woning naar eigen keuze

Als je geen woning kan vinden dan heb je natuurlijk ook gewoon de keuze om zelf een huis te laten bouwen. Een huis laten bouwen gaat geheel naar eigen keuze wat bij je hoort en wordt ontworpen naar persoonlijke keuze. Doe altijd wel inspiratie op bij het internet en zoek plaatjes op met foto’s die je leuk vindt voor je eigen woning. Daarnaast moet je ook altijd de tijd nemen met je keuzes voor de woning. Vraag ook aan mensen in je omgeving naar tips en advies voor het bouwen van de huis.