Sail Succes

Sales blog

Voordelig een bedrijfslogo borduren

Een bedrijfslogo borduren lijkt op zich een helse karwei. Echter kan ik hier anders over spreken!

Ik ben namelijk voor een tijd terug gaan zoeken naar een geschikt bedrijf waar ik met gemak een logo kan laten borduren op de kleding van het personeel. Voor een tijd terug heb ik namelijk nieuwe kleding gekocht voor iedereen, echter vind ik de kleding aan de saaie kant waardoor ik het wil kleuren.

sdongen

Onze logo is wat dat betreft een levendige logo en om deze te laten borduren op de kleding zal het er anders uit komen te zien. Uiteindelijk ben ik gaan zoeken op het internet naar een bedrijf die mij hiermee kan assisteren. Dit leidde mij naar de website van Van Dongen met de kroon. Dit bedrijf staat er namelijk om bekend dat hun wel degelijk weten hoe dat borduren hoort te zijn. Ook in de kosten hoef ik me bij hun geen zorgen te maken! Deze ligt namelijk een stuk lager als wat ik er elders voor heb moeten betalen. Al met al is onze bedrijfskleding goed gemaakt waardoor het er stralend uitziet.