Sail Succes

Sales blog

Bezig met een grondige website optimalisatie eindhoven

Ik heb nu alweer zeven jaar een webshop. Dat is best lang hé? Vooral in deze vluchtige tijden. Ik ben nu met een extern bedrijf bezig met een grondige website optimalisatie eindhoven. Omdat mijn bedrijf niet goed zichtbaar is, het duurt even voordat je hem gevonden hebt op zoekwoorden, zijn we nu bezig dit te verbeteren. Natuurlijk, als je het adres weet, weet je waar je naar toe moet. In deze zeven jaar heb ik een goede klantenkring opgebouwd die vooral via-via kennis delen over mijn webshop. Dit heeft er gelukkig altijd voor gezorgd dat ik altijd een prima omzet had. Maar de laatste jaar ging dit wat minder. Ik klopte bij het bedrijf aan en we gingen onderzoeken waar dit door kwam. Kort gezegd had dit te maken met de opkomende webshops die hun internet marketing ‘beter’ op orde hadden, en zo dus ook beter gevonden waren. Ik kreeg er dus geen nieuwe klanten meer bij. Door de website optimalisatie eindhoven hoop ik dit weer recht te trekken. Het ziet er positief uit, het bedrijf is erg vakkundig en dat geeft mij een gezonde hoop voor de toekomst.

websitepromotor-logo