Sail Succes

Sales blog

Voor mijn bedrijfsnaam beschermen sta ik ingeschreven bij de Kamer van Koophandel

 

Alhoewel ik sta ingeschreven bij de Kamer van Koophandel ofwel de KvK wil dit nog niet zeggen dat dit helpt om mijn bedrijfsnaam beschermen. Zo heb ik voor ene tijd terug een rechtszaak aan moeten spannen omdat er elders in het land ook iemand was die  dezelfde naam als mijn bedrijf gebruikte. Toen ik dit in de gaten kreeg ben ik er meteen achterheen gegaan om mijn bedrijfsnaam beter te beschermen. Hierdoor heb ik toen wel een advocaat in handen moeten nemen, maar achteraf gezien maar goed ook. De advocaat welke werkzaam is bij Fifth Advocatuur heeft mij en natuurlijk mijn bedrijf flink geholpen. Nooit geweten dat wanneer je staat ingeschreven bij de KvK dit alsnog kan overkomen dat iemand er met mijn bedrijfsnaam vandoor gaat.   bedrijfsnaam beschermen

Zaak opgelost

Doordat ik er snel achter kwam dat iemand mijn bedrijfsnaam gebruikte en onder deze naam ook producten verkocht kon ik hier meteen actie op nemen. Moet wel zeggen dat ik zelf weinig eraan heb moeten doen om mijn naam weer te zuiveren. Het andere bedrijf welke onder mijn naam producten verkocht kreeg namelijk alleen maar negatieve reacties. Veel van die reacties kwamen dus bij mij terecht, waardoor ik er achter kwam dat er iets niet klopte. De advocaat van Fifth Advocatuur heeft ervoor gezorgd dat de rechtszaak goed is verlopen en ik in mijn gelijk werd gesteld, had ook niet anders gekund. Moet wel zeggen dat ik bijzonder tevreden ben over de goede afloop en dit heb ik allemaal te danken aan Fifth Advocatuur. bedrijfsnaam beschermen