Sail Succes

Sales blog

Nieuwe horeca tegels besteld

Horeca tegels

Vanaf het moment dat wij onze restaurant hadden gekocht baalde ik van de vloer. Deze zag er gewoonweg niet meer uit om nog getoond te worden aan onze gasten. Echter hadden wij toen die tijd er geen budget voor om de vloer geheel te renoveren. Nu dat wij onze mijlpaal van vijf jaar hebben behaald is het hoog tijd geworden om het restaurant geheel te renoveren. Dus ook onze horeca tegels laten wij vervangen voor nieuwe.

Zodoende besloten om via het internet te gaan zoeken naar een toch wat goedkopere versie tegels. Hierdoor terecht gekomen op de website van pvcvloerenhuis.nl. Bij het bekijken van het assortiment horeca tegels viel het mij direct op dat de kosten aan de lage kant is. Ook het feit dat zij het voor ons kunnen leggen heeft mijn interesse gewekt.

Horeca tegels

Direct besteld

Door telefonisch contact op te nemen met pvcvloerenhuis.nl werd het voor mij duidelijk dat deze kosten erg goed binnen ons budget past. Ook het feit dat zij binnen de benoemde dagen kunnen komen maakte het erg interessant! Doordat wij een offerte hebben ontvangen met het gehele bedrag wat het mag kosten konden wij precies zien wat het bedraagt.

Horeca tegels

Via de telefoon uiteindelijk contact gezocht om dit zo spoedig mogelijk te realiseren. Gelukkig konden zij diezelfde week nog terecht bij ons om de vloer te leggen! Tijdens de periode dat wij aan het verbouwen waren in het restaurant konden zij de tegels leggen. Wij zijn hier dan ook onwijs tevreden over!