Sail Succes

Sales blog

Timberland veterschoen

Timberland veterschoen

Ik was opzoek naar een Timberland veterschoen. Dat merk vind ik super fijn en zal nooit meer een ander sneaker merk willen dragen. Dit merk zorgt ervoor dat ik uren kan wandelen, shoppen, boodschappen kan doen en ga zo nog maar even door. Zonder dat ik pijn krijg aan mijn voeten! Zelfs aan het einde van de dag heb ik nergens last van. Het voelt alsof je de hele dag op sloffen loopt zeg ik altijd.

Themafeest

Nu heb ik binnenkort een themafeest. Het thema is de kleur geel. Waarom? Tja dat vraag ik mijzelf ook af. Het feest is van een goede vriend van mij en waarschijnlijk vond hij het gewoon leuk om iedereen te pesten. Niemand weet namelijk wat hij of zij aan moet trekken?

Gelukkig kwam ik op vanbommelschoenen.be gele sneakers tegen. En dan ook nog is van mijn favoriete merk! Ook waren ze nog eens flink in de sale. Volgens mij was dit mijn geluksdag!

Timberland veterschoen

Ik bestelde de sneakers gelijk en voor dat ik het wist had ik ze al in huis. Ik vond ze super gaaf! Ook vond ik ze leuk genoeg om ze gewoon overdag te gaan dragen. Het vrolijkt een saaie outfit echt op! Ik was in ieder geval geslaagd en het feest was super geslaagd!