Sail Succes

Sales blog

Dit is waarom iedereen een wit shirt in huis zou moeten hebben

Woolrich jas

Tegenwoordig is een wit Ralph Lauren shirt niet meer te missen in je garderobe. Zowel mannen als vrouwen zijn over het algemeen fan. Maar waarom is het eigenlijk zo’n must om dit item in je kast te hebben? Dit heeft vooral te maken met dat het shirt met vrijwel alles te combineren valt. Een wit shirt kan in iedere outfit anders uitkomen. Het kledingstuk is misschien basic, maar je hebt er enorm veel aan. Ben jij benieuwd waarom je nog meer een wit shirt in je kledingkast moet hebben liggen? Lees dan snel verder.

Het is enorm multifunctioneel

Over het algemeen zijn shirts multifunctioneel. Toch heeft niet iedere kleur Ralph Lauren shirt even veel functies. Je kunt namelijk een roze shirt kopen, maar er snel achter komen dat je dit niet met alles kan combineren. Voor een wit shirt geldt dit wel. Je kunt het kledingstuk eigenlijk bij vrijwel iedere andere kleur dragen. Maar dat is niet het enige. Je kunt een shirt ook tijdens iedere gelegenheid dragen. Je kiest zelf hoe gek je het maakt.

Ideaal voor elk seizoen

Naast dat witte shirts multifunctioneel zijn, zijn ze ook nog eens geschikt voor ieder seizoen. Je zou misschien denken dat een shirt alleen geschikt is voor de lente en zomer. Echter klopt dit totaal niet. Je zou namelijk een wit shirt met een colbert erover kunnen dragen, maar ook onder een sweater of hoodie. De keuze is reuze en je kunt eigenlijk combineren tot je erbij neervalt. Of het nou zomer, lente, herfst of winter is: je hebt altijd iets aan een wit shirt. Het fijne aan een wit shirt van Hans Voortman is dat er geen poespas bij komt kijken. Je kunt natuurlijk kiezen voor een wit shirt met een patroon, maar je kunt het zo minimalistisch houden als je zelf wilt. Mensen denken misschien dat een wit shirt erg saai is, maar niets is minder waar. Je kunt juist veel met een wit shirt, omdat je je outfit met veel kunt opvullen. Zo kun je meer accessoires toevoegen, zoals een grote ketting. Op deze manier geef je je outfit meer leven en is een wit shirt niet alleen basic, maar ook heel stijlvol.