Sail Succes

Sales blog

Telefoon reparatie Eindhoven

Een maandje terug heb ik mijn telefoon laten repareren bij een bedrijf in Eindhoven. Het bedrijf waar ik het heb laten repareren heet Tipotelecom. Zeer positief over dit bedrijf! Ik stond in de wachtrij en keek een beetje rond. Het zag er allemaal strak uit. Zo hangt er op de muur een rij telefoonhoesjes met verschillende maten en kleuren. En op een andere muur hangen glasplaatjes van diverse telefoons.

ip6-480x360-180x180

Binnen 30 minuten was mijn telefoon al gerepareerd. De telefoon ziet er weer zo goed als nieuw uit. Ik heb er toen gelijk een glasplaatje op laten zetten voor slechts 10 euro. Met dit glasplaatje heb ik meer zekerheid voor als die valt. Het overkomt mij namelijk met enig regelmaat.

Locatie van het bedrijf

Tipotelecom is een bedrijf dat zich gevestigd heeft midden in Eindhoven. Het zit daar in een van de winkelstraten. Voor mij was dit 20 minuten met de auto, maar dan heb je ook wat. Er is daar goed en aardig personeel werkzaam, die altijd voor u klaar staat. Een telefoon reparatie Eindhoven bij het bedrijf Tipotelecom is zeer goed, vanwege de kwaliteit die ze leveren en de uitstraling die ze geven.

tipologov2

De kosten

Voor het repareren van mijn telefoon was ik vrij voordelig uit. Glasplaatje erop van 5 euro en ik was helemaal tevreden. De kosten vielen in het eerste geval een beetje tegen. Maar bij nader inzien krijg je een uitstekende service ervoor terug, dus is het zeker je geld waard.

Simpelweg, telefoon reparatie Eindhoven is een aanrader!