Sail Succes

Sales blog

Spanplafond als alternatief

logo

We zijn verhuisd naar een nieuw kantoor. In dit nieuwe kantoor moest nog het een en ander gebeuren. Het plafond was ook niet meer helemaal in een goede staat maar er was niet genoeg tijd om een heel nieuw plafond er in te laten zetten.

De oplossing

De oplossing zou een spanplafond zijn. Dit is een plafond dat heel makkelijk bevestigd kan worden over het bestaande plafond. Het is namelijk wel fijn dat we zo snel mogelijk klanten kunnen ontvangen op een representatieve locatie.

spanplafondEr moest wel rekening worden gehouden met het budget. Een collega heeft thuis een keer een spanplafond laten zetten en hij was hier heel tevreden over. Hij had het nummer nog van het bedrijf die het destijds heeft gedaan en hij kon zich herinneren dat dit bedrijf destijds heel voordelig was.

Ik had de taak gekregen om contact op te nemen met dit bedrijf om een offerte te laten maken. Het bedrijf heb ik toen uitgenodigd om te laten kijken wat er gedaan zou moeten worden.

Aan de hand van het gesprek is er een offerte opgesteld en deze was heel erg voordelig. Ik had van te voren al een budet meegekregen en dat ging dus makkelijk lukken.

Volgende week wordt het spanplafond geplaatst en ik ben benieuwd!