Sail Succes

Sales blog

Kerst relatiegeschenk

Kerstgeschenk

Tegen het eind van het jaar maken veel mensen de balans op, over wat er goed en minder is gegaan. Ook bedrijven en organisaties doen dit. Daarnaast bedenken de bedrijven dan ook hoe ze de mensen waarmee ze het hele jaar samenwerken kunnen bedanken. Want jaar in, jaar uit samen werken aan een goede toekomst voor mensen en bedrijf is wel wat waard. Dan kom je al snel op een mooi geschenk voor de mooiste periode van het jaar, de kerstdagen en oud&nieuw. Wat kun je nu geven aan uw trouwe relaties, medewerkers en klanten.

Hieronder geven wij een aantal kerstgeschenken die het altijd goed doen. En het leuke is ze kunnen worden voorzien van uw logo of bedrijfsnaam. Een kerstgeschenk met logo maakt het gelijk een persoonlijk geschenk en ze zullen uw naam niet snel vergeten.

Kerstgeschenk
  1. Een borrelplank of snijplank. Een sieraad voor in de keuken, staat stoer tegen de achterwand van de keuken en kun je gebruiken om hapjes leuk te presenteren tijdens de feestdagen maar ook gebruiken als snijplank.
  2. Adventskalender. Een adventskalender telt de dagen tot de advent af vanaf 1 december. Er zitten 24 luikjes op de adventskalender en vanaf 1 december mag je elke dag een luikje openmaken met een lekker chocolaatje er achter. Verrassend en heerlijk tegelijkertijd.
  3. Wijn accessoire set. Een set met daarin een opener, champagne dop en druppelaar bijvoorbeeld verpakt in een mooie doos of houten box. Er zal tijdens de feestdagen heel wat worden getoast en flessen worden opengemaakt. Dan hebben ze direct wat aan uw cadeau.
  4. Kerstmuts of kerstsok. Wilt u het wat luchtiger en goedkoper houden dan is een kerstsok of kerstmuts een zeer grappig en leuk artikel. We hebben de mutsen ook met verlichting en in allerlei hippe kleuren. Zo maakt u de kerstborrel op het werk gelijk een echte happening en gaat het goed van start.
Kerstgeschenk

Wij hebben een ruime collectie aan kerstartikelen en cadeauartikelen die wij kunnen bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo. Zo krijgt u een echt relatiegeschenk voor de feestdagen. Neem een kijkje in ons assortiment. Heeft u speciale wensen? Bel of mail ons, wij denken graag met u mee! Telefoon 0546-433120 en email info@relatiegeschenk4you.nl