Sail Succes

Sales blog

Revalidatiecentrum Utrecht

Bij Fysio Centrum Utrecht (FCU) kun je tevens terecht voor een traject van revalidatie. Afhankelijk van het type revalidatie kom je bij de fysiotherapie in Leidsche Rijn terecht in een traject. Binnen dit traject word je intensief begeleid door een vakkundige fysiotherapeut. Omdat het soort blessure per persoon kan verschillen, kunnen we niet van te voren aangeven hoe lang het revalidatietraject in beslag zal nemen. We streven er bij revalidatiecentrum Utrecht altijd voor om dit zo effectief en duurzaam mogelijk te doen, binnen een redelijk tijdspad.
gezondheid-controleren
Je krijgt tijdens de behandeling ondersteuning van zowel de fysiotherapeut als de manueel therapeut. In samenspreek tussen die twee is een programma opgezet en de voorgang zal van week tot week worden geanalyseerd. Tijdens het traject zal ook contact worden gehouden met je sportclub of plaatselijke huisarts, mocht je op doorverwijzing komen.

Snel weer af van je lichamelijke ongemak
Niks is zo vervelend als lichamelijke ongemakken, je loopt er vaak een hele dag mee rond. Als je moet revalideren van een blessure kan dit er voor zorgen dat je dingen niet kunt doen, die je anders wel graag had gedaan. Revalidatiecentrum Utrecht wil er daarom met intensieve ondersteuning voor zorgen dat je zo snel mogelijk weer actief kunt worden.

Voor informatie over het revalideren of voor een afspraak kun je altijd contact opnemen met Fysio Centrum Utrecht.