Sail Succes

Sales blog

De juiste hulp bij uw achillespeesklachten!

achillespeesklachten

Voor de juiste hulp bij al uw achillespeesklachten. Ik zelf ben een fanatiek voetbalspeler. Ik voetbal al sinds ik vijf jaar oud ben. Elke woensdag en zondag sta ik weer met veel plezier op het voetbalveld. Ik zit al jaren in een voetbalteam met dezelfde spelers. Zelf heb ik nog nooit een blessure gehad tot een aantal maanden geleden. Tijdens een wedstrijd kreeg ik ineens steken aan mijn achilles. Deze pijn had ik nog nooit ervaren en het was voor mij direct einde wedstrijd. Ik ging direct naar huis om te proberen herstellen van de pijn. De dagen erop werd de pijn steeds erger. Mijn teamgenoten wilde me graag terug op het veld hebben maar ik kon niet voetballen. Toen gaf iemand mij de tip om naar de website van Footlogics te gaan. Ze konden mij perfect adviseren met mijn problemen.

achillespeesklachten

Overbelasting

Ze achillespeesklachten werden met de tijd steeds minder. Wat bleek was dat ik een overbelaste achillespees had. Ik had veelte veel gesport de tijden hierover en dit was verkeerd voor mijn spieren. Ze adviseerde om inlegzolen te nemen voor de ondersteuning van mijn lichaam. Dit is ideaal als ondersteuning! Bekijk de website voor meer informatie over de organisatie.