Sail Succes

Sales blog

Reis naar Israël

Naar Israel afreizen

In dit blog ga ik jullie vandaag wat vertellen over mijn reis naar Israël. Ik heb deze reis gemaakt via Oppenheim Travel. Echt een aanrader! Het was een prachtige reis en ik heb er dus ook veel over te vertellen.

Israël als vakantieland

Wat ik vroeger niet wist, is dat Israël een zeer gevarieerd vakantieland is. Je zult hier echt niet uitgekeken raken. Israël heeft een heel zichtbare geschiedenis. Je kunt bijvoorbeeld naar Jeruzalem of andere steden zoals Capernaum, Tel Aviv, Netanya of Eilat, wat aan zee ligt. Ik vond het zelf echt fantastisch om door Jeruzalem te lopen, de oude gebouwen te bekijken en me voor te stellen hoe het duizenden jaren geleden er uit zag. Ik moet zeggen: me dat voorstellen was niet zo heel moeilijk. Jeruzalem is echt een heel oude, prachtige stad.

Heerlijk ontspannen op reis

Reis met Oppenheim Travel

Deze reis heb ik dus gemaakt met Oppenheim Travel. Zij organiseren veel verschillende soorten reizen naar Israël. Ga je liever naar een ander land, zoals Jordanië, dan kan dat ook met dit bedrijf. Ik heb zelf gekozen voor een rondreis maar je kunt bijvoorbeeld ook een groepsreis maken. Verder heeft Oppenheim Travel vaak ook aanbiedingen op hun reizen. Hierdoor kun je bijvoorbeeld wat goedkoper naar Israël. Dat is echt een aanrader als je iets minder te besteden hebt aan een vakantie. Dan kun je toch nog fijn naar een ver land. Oppenheim Travel heeft daarnaast al meer dan 45 jaar ervaring in het organiseren van reizen. Je krijgt service en kwaliteit. Verder zijn er lokale medewerkers zodat je altijd bij iemand terecht kan als je een vraag of probleem hebt.

Boek nu jouw reis

Ik ben zo verliefd geworden op dit land dat ik denk dat ik nog eens ga. Uiteraard ga ik dan weer met Oppenheim Travel! Alles was zo goed geregeld. Als jij nou ook naar Israël of Jordanië wil gaan, raad ik je zeker aan om jouw reis hier te boeken. Dan weet je 100% zeker dat je goed zit. Zie ik jou binnenkort in Israël? Ik ga mijn volgende reis boeken!

Oppenheim Travel Adres: Nijenburg 2H, 1081 GG Amsterdam Telefoon: 020 404 2040 Provincie: Noord-Holland