Sail Succes

Sales blog

Nu extra korting op de winterjassen met bontkraag heren bij Versano

Het is altijd slim om in de sale je kleren en jassen te kopen. Ik doe dit al een aantal jaar en ik word er steeds beter in, je weet ongeveer wanneer de sale is en waar je moet zoeken. Het is ook goed om te weten hoe duur ze eerst waren. Mocht je bijvoorbeeld iets zien wat je erg mooi vindt, maar duur, wacht dan even op de sale, vaak krijg je dan immense korting. Ik ben nu bijvoorbeeld op zoek naar winterjassen met bontkraag heren. Ik koop mijn jassen eigenlijk standaard bij Versano. Een stilistische webwinkel met prachtige ontwerpen. Ook is de kwaliteit heel hoog, waardoor je lang mee kan gaan met de jassen. Je betaalt dus goed waar voor je geld.

versano-winterjas-met-bontkraag-claudia-zwart-voor

Korting, kortingen en nog meer kortingen

Door dus een beetje slim onderzoek te doen, kan je soms wel tot zeventig procent korting krijgen op je favoriete merken en jassen. Dat voelt dan zo goed, moet je je voorstellen hoeveel je dan bespaard. Ik heb zelfs een soort constructie bedacht, al het geld wat ik bespaar, zet ik op mijn spaarrekening. Zo zie ik aan het einde van elk halfjaar hoeveel ik over heb gehouden. Daar ga ik dan meestal iets leuks van doen, een vakantie bijvoorbeeld. Het motiveert mij om zo bezig te blijven. Soms geven mensen onnodig geld uit en dit is zo zonde, het kost maar iets meer van je tijd en je bespaart echt honderden euro’s.