Sail Succes

Sales blog

Nieuwe windscherm terras gezocht

Nu dat ik maar al te goed weet dat onze gasten willen genieten op het terras ben ik gaan zoeken naar een windscherm terras. Met een windscherm kunnen mijn gasten zorgeloos genieten zonder last te krijgen van de wind. Wel zo prettig om te weten dat de gasten het naar hun zin hadden op het terras toch?

logo (1)

Door op het internet te zoeken hoopte ik enigszins het te vinden zodat ik er niet de deur voor uit hoef te gaan. Zo ben ik terecht gekomen op de website van Xterior waar je voor een zeer aantrekkelijke prijs kan bestellen. Dit kon ik gewoonweg niet laten schieten waardoor ik verder op hun website ben gaan kijken. Uiteindelijk heb ik er dan ook voor gekozen om telefonisch contact te zoeken met dit bedrijf. Doordat ik direct mijn vragen kon stellen kreeg ik ook de juiste antwoorden waar ik naar zocht. Dit heeft ertoe geleid dat ik in het rijke bezit ben van een prachtige windscherm voor op het terras. Hun snelle levering heeft er dan ook voor gezorgd dat ik na twee dagen al mijn bestelling in ontvangst kon nemen.