Sail Succes

Sales blog

Mobiele catering, leuk idee voor op een feest

mobiele catering

Voor mobiele catering, ben je bij TourArt aan het juiste adres. Omdat ik bezig ben om een zeer leuk bedrijfsfeest te organiseren, was ik bij dit bedrijf uitgekomen. Hier hebben wij zeer leuke mogelijkheden, zoals een champagnebar of een pop-up restaurant. Je kan hier overleggen, wat jij het liefste op jouw feest wilt hebben, want er is echt veel mogelijk. Het feest wat wij voor ons bedrijf gaan regelen, moet goed geregeld worden. Daarom heb ik ook de hulp van TourArt gevraagd. Want ook zij kunnen jou enorm goed helpen met heet regelen van een geslaagd feest. 

Met de mobiele catering is er genoeg te eten en te drinken

mobiele cateringHet feest van ons bedrijf was zeer geslaagd. Dit was mede te danken aan de geweldige hulp van TourArt. Je kan wel merken dat zij veel ervaring hebben met het regelen van diverse evenementen i heel Europa. Voor ons feest hadden zij voor heerlijke hapjes gezorgd. ook het drinken werd rijkelijk geserveerd, daar hadden wij geen omkijken naar. 

De mobiele catering is echt een aanrader. Zeker als je op zoek bent naar een leuke en gezellig bediening. Ook het eten en de hapjes waren bijzonder lekker. Het leuke was dat dit allemaal vanuit een Airstream geserveerd werd.