Sail Succes

Sales blog

Een topfeest organiseren met Evenses.com

Met een evenementenbureau kun je een heleboel verschillende soorten acts op jouw evenement of feest laten optreden. Dit doe je door middel van een simpele boeking of een aanvraag. Na deze aanvraag krijg je al snel te horen of de act bereid is om op jouw evenement te verschijnen. Evenses.com is een zeer bekend evenementenbureau dat al jarenlang veel gebruikt wordt bij het organiseren van feesten, festivals, en andere evenementen. Wanneer je zoiets gaat organiseren, moet je natuurlijk aan een heleboel dingen denken. Voorbeelden van dingen die je moet regelen wanneer je een evenement gaat plannen zijn de locatie, de decoratie, de hapjes en de drankjes, en natuurlijk de muziek en het entertainment. Evenses.com kan je met een aantal van die dingen helpen. Bij Evenses.com kun je onder andere muziekacts boeken, maar ook speciale andere acts. Bij muziekacts moet je vooral denken aan dj’s, zangers en zangeressen, en bands. Andere acts zijn onder andere een fotograaf, een vuur- of dansshow, een waarzegster, een goochelaar, of een acrobatiekshow. Wat voor feest je dus ook gaat organiseren, bij Evenses.com kun je altijd wel geschikt entertainment vinden.

Alle gelegenheden

Er zijn natuurlijk veel verschillende gelegenheden waarvoor je een act zou kunnen boeken. Daarom zorgt Evenses ervoor dat er voor alle gelegenheden geschikte acts te boeken zijn. Als je een bruiloft aan het plannen bent, dan wil je waarschijnlijk graag sfeervolle muziek hebben. Daarom biedt Evenses vele coverbands en live bands aan die perfecte bruiloft muziek kunnen spelen. Zo kunnen ze onder andere nummers spelen die je zelf graag zou willen horen, maar ook nummers uit de Top 2000 of de Top 40 missen niet uit hun repertoire. Andere muziekstijlen, zoals blues, jazz, of hard rock, kunnen ook door deze live bands gespeeld worden. Heeft jouw evenement wat meer pit nodig, en houd je meer van house of hardstyle dan van andere muziekstijlen? Dan is het huren van een dj net wat voor jou. Dj’s zorgen er hoe dan ook voor dat jouw feest écht gaat knallen. Wanneer je een dj huurt voor jouw evenement, weet je zeker dat je gasten het naar hun zin zullen hebben. Zo biedt Evenses bijvoorbeeld dj’s aan die met name house muziek draaien, zoals Quintino en Fajah Lourens, maar ook de bekende trap dj’s Yellow Claw kun je bij Evenses boeken. Daarnaast is er natuurlijk nog DJ Paul Elstak voor de échte feestliefhebbers.

De extra services van Evenses.com

Naast muziekacts biedt Evenses nog veel meer dingen aan. Zo kun je bijvoorbeeld ook een hele ontspannende stoelmassage boeken voor op je evenement. Zo kunnen je gasten heerlijk ontspannen en zullen ze zich na je evenement weer helemaal zen voelen. Dit is uitermate geschikt voor onder andere open dagen over gezondheid en comfort. Als je graag wilt dat je gasten met elkaar op de foto kunnen zodat ze altijd een aandenken aan de dag hebben, dan kun je een photobooth inhuren. In een photobooth kunnen je gasten foto’s van zichzelf laten maken. Die foto’s worden dan meteen ontwikkeld, zodat je gasten deze mee kunnen nemen en kunnen bekijken. Naast vuur- en dansshows kun je ook andere spectaculaire shows boeken. Zo is er bijvoorbeeld ook een robotshow, die indrukwekkende kostuums combineert met robot-moves. Voor mooie beelden van je evenement kun je natuurlijk een fotograaf inhuren. Zo kan iedereen na het evenement de foto’s terugkijken en weer even nagenieten.

Andere ideeën

De mogelijkheden bij Evenses zijn vrijwel eindeloos. Behalve muziekacts, dansshows, en fotografen kun je nog veel meer acts en services boeken. Zo heb je bijvoorbeeld de mogelijkheid om een verlichte discovloer in te huren waar je gasten lekker op los kunnen gaan. Door de hippe verspringende verlichting van de vloer zal niemand zich ervan kunnen weerhouden om op de dansvloer te springen. Als je van cultuur en kwaliteit houdt, dan is het leuk om een schilder in te huren. Zo kun je je evenement op wonderbaarlijke manier vastleggen. Van zo’n schilderij kun je nog heel lang nagenieten. Als je je gasten tijdens het evenement goed wilt vermaken, dan kun je een typetje inhuren. Denk dan bijvoorbeeld aan een clown, een butler, een waarzegster, of een cabaretier. Door zulke typetjes te laten optreden zal iedereen wat hebben om naar te kijken en te luisteren. Zo zorg je ervoor dat je gasten langer blijven en dat ze het erg naar hun zin hebben. Op Evenses.com kun je dus een heleboel verschillende soorten acts vinden.

Hoe boek je?

De acts van Evenses kun je simpelweg via de website boeken. Op de website van het bureau kun je een duidelijk overzicht vinden van alle acts die worden aangeboden. Je kunt zelfs zoeken op een specifieke act, zodat je niet door alle andere acts hoeft te scrollen voordat je iets geschikts vindt. Je kunt bijvoorbeeld invullen wat voor act je wilt, welk genre muziek het moet zijn, en wat je budget is. Bekende artiesten kunnen namelijk erg prijzig zijn. Maar ook als je budget wat lager is, kun je bij Evenses meer dan genoeg leuke acts vinden. Wanneer je een geschikte act hebt gevonden, dan kun je meestal meteen zien wat de bijbehorende prijs is. Je kunt de act dan een bericht sturen. Daar zal je snel reactie op krijgen, zodat je weet of de act op jouw evenement kan komen optreden of niet. Evenses vindt het belangrijk dat er alleen ervaren en kwalitatief goede acts worden aangeboden. Met zo’n act op jouw evenement zorg je ervoor dat jouw feest zeker gaat slagen.