Sail Succes

Sales blog

Megatrots op de horeca terras parasol voor mijn zaak!

Ik heb mijn eigen horecazaak en voor aankomende zomer verwacht ik natuurlijk weer veel gasten op mijn terras. Daarom besloot ik om een nieuw horeca terras parasol aan te schaffen, zodat mijn gasten op een hete zomerdag kunnen blijven genieten van een hapje en drankje in de schaduw, maar ook zijn beschermd wanneer het regent. Bij Xterior kon ik terecht voor mooie rechthoekige parasols en ik ben er helemaal blij mee!

Stevige en optimale bescherming tegen de zon en regen!

De parasols van Xterior zijn gemakkelijk in en uit te klappen en dat is echt ideaal, want met dit Hollandse weer kan een lekkere zonnige dag zomaar omslaan in een regenachtige bui. De horeca terras parasol van Xterior is verder enorm stevig, stabiel en bestand tot windkracht 10. Dat vind ik een fijn idee, want ik heb in het verleden helaas weleens gehad dat de boel omwaaide en ik weer nieuwe parasols kon regelen. En aangezien mijn zaak tot laat in de avond open is, heb ik de parasols op maat laten maken met ingebouwde verwarming en verlichting. Dit vind ik echt ideaal, want zo kunnen mijn gasten ook lekker buiten blijven zitten wanneer het flink afkoelt ’s avonds.