Sail Succes

Sales blog

koffiemachine kopen

logo selecta

Een goede kennis adviseerde mij van de week om eens op www.selectavending.nl/ te kijken. Zo zouden zij beschikken over goede koffiemachines. Ik ben vervolgens op de website gaan kijken. Wat opviel was het uitgebreide aanbod. Je hebt ontzettend veel keus uit allerlei verschillende merken en koffie’s. Het fijne was dat je online direct een bestelling kan plaatsen. Daar heb ik direct gebruik van gemaakt. De koffiemachine was binnen een paar minuten besteld. Alles staat duidelijk aangegeven en bij het betalen heb je meerdere betaalopties. Dit zorgt ervoor dat klant gerust kan betalen.

E-mail

Via de mail ontvang je een bevestiging van je aankoop, met het bewijs. Twee dagen na mijn bestelling kreeg ik de koffiemachine al binnen. Sinds dat wij gebruik maken van de koffiemachine krijgen wij van gasten veel positieve reacties. Wij zijn selectavending daar erg dankbaar voor.

Het is echt een aanrader om eens een kijkje te nemen op de website. Zij zijn erg voordelig en leveren topkwaliteit. Indien je vragen hebt kan je te allen tijde contact opnemen met het bedrijf. Telefonisch en via de mail. Zij staan je graag te woord.