Sail Succes

Sales blog

Kleine schades herstellen

Kleine schades herstellen

Bij AAS Dagherstel kun je kleine schades herstellen aan je auto. Alle kleine schades worden in één dag weggewerkt en alle schades worden voor een vaste vooraf afgesproken prijs gerepareerd. Voor kleine schades herstellen is een landelijk netwerk opgezet van 88 bedrijven. Daarvan kun je het bedrijf uitkiezen dat het dichtst bij jou in de buurt zit. Het reserveren van een dag waarop je de schade wilt laten repareren kan op de landelijke website van AAS Dagherstel. Daar vind je ook een handige tool om te bepalen onder welke categorie de schade aan jouw auto valt.

Kleine schades herstellen

Menukaart kleine schades herstellen

Op de site van AAS Dagherstel is een menukaart te vinden waarop maar liefst 18 soorten schades worden opgesomd. Bij elk type schade wordt meteen een prijs genoemd die betaald moet worden om deze kleine schades herstellen. Deze prijzen zijn gemiddeld genomen laag. Een klein parkeerdeukje repareren kost € 75,00. Een kras op de bumper wegwerken kost € 175,00 en een kleine deuk met lakschade op de bumper kost € 219,00. Een grote deuk met lakschade op de bumper repareren kost € 419,00. Je kunt met behulp van de menukaart zelf bepalen onder welke categorie jouw schade valt.

Hoe werkt AAS Dagherstel?

Jij kunt ook profiteren van de lage prijzen om kleine schades te herstellen. Ga daarvoor naar de landelijke website van AAS Dagherstel en bepaal eerst onder welke categorie jouw schade valt. Dan weet je al hoeveel geld je kwijt bent voor de kleine schades herstellen. Daarna maak je een afspraak bij een vestiging in de buurt. Alle bij AAS Dagherstel aangesloten herstelbedrijven maken gebruik van dezelfde innovatieve technieken om schade te herstellen. Ook hanteren ze allemaal dezelfde tarieven. Het maakt dus niet uit voor het resultaat van de kleine schades herstellen welke vestiging je kiest.