Sail Succes

Sales blog

Inklapbare voetbaltafel kopen? Dit wil je weten

Het is toch leuk om thuis een voetbaltafel te hebben staan? Dan kun je namelijk altijd met vrienden en familie foosball spelen. Het is alleen jammer dat lang niet iedereen de ruimte heeft om een tafel te plaatsen. Of er simpelweg de ruimte niet voor wil opofferen. Gelukkig is er een goede oplossing, want met een inklapbaar model heb je wel een tafel die je kunt gebruiken, maar ook weer kunt opbergen als je er klaar mee bent. In deze blog kom je meer te weten als je een inklapbare voetbaltafel kopen wil.

Ruimte besparen 

Een inklapbare voetbaltafel kopen zorgt ervoor dat je ruimte kunt besparen. Je hoeft geen ruimte te maken om een tafel permanent neer te zetten en je kunt het spel opbergen als je er klaar mee bent. Vooral voor mensen met te weinig ruimte biedt zo’n inklapbare tafel uitkomst.

Hoe werkt het?

Doorgaans zijn de poten van een inklapbare voetbaltafel in te klappen en dan houd je een kleine tafel over die je makkelijk onder het bed kunt schuiven of in een kast kunt neerzetten. De mechanismen van deze inklapbare poten zijn vaak stevig en eenvoudig in gebruik. Dat bevordert het gebruiksgemak, want een moeilijk in te klappen tafel haalt natuurlijk wel iets van het speelplezier weg.

Inklapbare voetbaltafel kopen? Let op de kwaliteit

Wil je een inklapbare voetbaltafel kopen? Dan moet je wel op de kwaliteit letten. De ene tafel is de andere niet en vaak gaan goedkopere modellen sneller defect. Zeker als je vaker een voetbaltafel gebruikt en in- en uitklapt. Doorgaans zijn inklapbare voetbaltafels van goede kwaliteit. Vooral als je kiest voor een model van een bekend merk. Maar houd er altijd rekening mee dat de stangen en de poten van inklapbare modellen kwetsbaarder zijn dan die van een vaste tafel.

Inklapbare voetbaltafel kopen en intensief spelen?

Kun je een inklapbare voetbaltafel kopen en daar intensief op spelen? Jazeker, maar houd er wel rekening mee dat de tafel an sich van lichtere materialen zijn gemaakt. Om ervoor te zorgen dat de tafel ook handzaam is, eenvoudig op te bergen en te pakken is. Gelukkig zijn er veel inklapbare modellen verkrijgbaar die ook zeer stevig zijn. Dus ook voor zakelijk gebruik zijn er inklapbare voetbaltafels te koop. Uiteraard zijn deze modellen wel iets duurder.

Inklapbare voetbaltafel kopen welke merken zijn goed?

Er zijn een aantal merken die goed staan aangeschreven. Wil je dus een kwalitatief goede inklapbare voetbaltafel kopen? Dan doe je er verstandig aan om te investeren in tafels van bekende merken. Die variëren tussen de prijzen € 200,- tot wel meer dan € 1.000,-. Enkele bekende merken van voetbaltafels zijn TopTable, Buffalo, Garlando, FAS Italia en Roberto Sport.. Samen hebben ze meer dan 10 jaar ervaring in het produceren van hoogkwalitatieve tafels. Modellen, zoals de Score Fold-Up Wood, Master Pro Indoor, de Smart en de Flexy, zijn de topmodellen als het aankomt op inklapbare voetbaltafels. Wanneer je een van deze modellen koopt weet je dus ook zeker dat je kwaliteit in huis haalt.

Lees hier verder wat je allemaal nodig hebt.